Verzenden en afhalen

Verzenden

Op dit moment kunnen we de ramps laten bezorgen in Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland. Voor eventuele bezorging buiten deze gebieden kunt u het beste even contact met ons opnemen: klik hier.

Voor de bezorging van onze skateboardramps maken we gebruik van gerenommeerde pakketdiensten en/of we leveren de pakketten zelf af. De verzendkosten worden gedurende het bestelproces weergegeven.

Vanwege het gewicht en/of het formaat kan het zijn dat een ramp in verschillende pakketten wordt geleverd. In een enkel geval komt het voor dat deze niet tegelijkertijd worden afgeleverd.

De ramps worden uiteraard voorzien van een deugdelijke verpakking, toch kan het zijn dat er tijdens transport iets is misgegaan, stuur ons dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 7 werkdagen een bericht.

Zelf afhalen in Rotterdam

De ramps kunnen uiteraard ook afgehaald worden in Rotterdam. Zodra de bestelling gereed staat nemen we telefonisch en/of via email contact met u op. De ramps en/of pakketen kunnen alleen maar op afspraak afgehaald worden.

Levertijd

Wij streven er naar al onze producten op voorraad te hebben. Mocht er een artikel onverhoopt niet op vooraad zijn nemen wij telefonisch of per email contact met u op.

We proberen een product binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen. Mocht er binnen 30 dagen na betaling nog niet zijn geleverd heeft u het recht de opdracht te annuleren en ontvangt u het betaalde bedrag incl verzendkosten retour.

Powered By OpenCart
skateboardramps.eu © 2018